Admin: Kitti
Nyitás: 2011.09.07.
Zárás:-
Design: Saját
Kódolás: Kitti
Zenedoboz csapata: Kitti,
Fanni,JangHei,
Nuti

Jay Park
Infó:
Teljes név: Jay Park (Park Jaebum 박재범)
Becenevek: Jaebi, J-Bum, Fresh Breezy
Születésnap: 1987. Április 25.
Születési hely: USA, Seattle
Magasság: 173 cm
Súly: 60 kg
Vércsoport: A
Vallás: Keresztény - protestáns
Hobbik: Kosárlabda, ruhák összeillesztése szín alapján, zenehallgatás
Specialitás: Táncolás, éneklés, furcsa viccek
Kedvenc étel: Mindent megeszik, kivéve az élő polipot és a boshintang-ot.
Ideális nő: Valaki, aki olyan mint Jessica Alba
Egyéb becenevek: Leadja, Pa Jaebum, Pink Grandpa
Ügynökség: Sidus HQ (Korea), Digital Media Wire2PM: 2009. Szeptember 8.-án kilépett a csapatból, a nem sokkal azelőtt napvilágra került régi Myspace üzenetei miatt (amiben azt írja le, hogy mennyire nem szereti Koreát stb. Csak ezt 4 éve írta, mikor se a barátai, se a családja nem volt vele Koreában (csak a kemény gyakorlások az ügynökségnél). Rengeteg koreai ember rosszul reagállt rá, ezért kellett kilépnie. Ám miután kilépett az emberek hozzáállása is kezdett megváltozni, ők is szerették volna hogy visszakerüljön a csapatba és a fanok is sokáig, több mint 5 hónapig a visszaszerzéséért küzdöttek, sőt még most is. Ám Február 25.-én hivatalosan is bejelentették, hogy soha többé nem tér vissza a csapatba, egy bizonyos súlyos magánéleti probléma miatt. "Ám December 22.-én Jaebum felhívta a cégük irányítóját, Jung Wook-ot és bevallotta, hogy egy hibát követett el. Jaebum állítása szerint, tett valamit az AAA promociók alatt múlt nyáron, ami hirtelen probléma lett. "Nem árulhatjuk el pontosan, hogy mi is ez a probléma, mivel ez magánügy, de rosszabb mint a myspace ügy, és sok problémát okozhat a későbbiekben. "

A csapat után: Rengeteg videót tölt fel YouTube-ra, és ahogy tudja, tartja a kapcsolatot a rajongóival, akiket nagyon szeret. Kiadott egy számot Dumbfoundead-del és Clara-val áprilisban, "Clouds" címmel, amit Dumbfoundead YouTube oldalán meg is hallgathattok. Az első YouTube-os videója miatt, lehetősége nyilt felvenni a Nothin' On You feldolgozását B.O.B-val, amit először Koreában adtak ki, és a legtöbb toplistát vezette. 2010. Június 18.-án, 9 hónap után, visszautazott Koreába, hogy elkezdhesse forgatni a filmjét, a Hype Nationt, amiben egy koreai break dance csapat vezetőjét fogja alakítani. 2011.11.03. egy nagyon aranyos számot adott ki melynek címe Girlfriend volt. S egyre több számot adott ki mint például 1 éve a Know Your Name című számot melynek Acousticus verziója is lett ahol egy híres színésznővel szerepelt a klipben Park Se Youngval. Ezután 2013.02.13. kiadott egy rap számot melynek címe Appetizer. 2013.03.25. Mizza Ninával készült száma is kikerült melynek címe Around the world s 2013.04.05. újabb számot adott ki címe a 1HUNNIT, mely egy rap szám volt melyet Dok2 énekelt fel akivel többször is együtt dolgozott. 4 napra rá 2013.04.09. megjelent a Joah című száma mely nagy sikernek örvendet amit Amerikában forgatak le . A Welcome című száma is megjelent melyhez egy 18+ MV készült. A videó a youtubra 2013.04.24-én került föl. 2013.07.09-én újabb száma jött ki a I like 2 party. 2013.07.17 - én pedig Kim Hyun Joongal készült száma is meglátta a napvilágot az Unbreakable címmel. 2013-ban kocertezni megy Európába azon belül Németországba, Angliába és Hollandiába.

Érdekességek és tudnivalók:
~ "Örök vezetője marad a csapatnak..."
~ Elméletileg van jogsija, de a Wild Bunnyból kiderült hogy nem vezet a legjobban (hogy mennyire fedi az igazságot, azt nem tudni).
~ Még fiatal korában kezdett el B-boyoskodni (breakdancelni), és egy Art Of Movement nevű csapatban táncol, amit sokszor csak AOM-ként említ.
~ A legalacsonyabb, és a legidősebb tag volt még a 2PM-en belül. A profilja ált. 174 centimétert mond, pedig valójában 170-173 körül van.
~ Sokszor van problémája a magasságával, és általában mindig középen állt a képeken, míg a csapatban volt.
~ Azt mondta egyszer, hogy nem ő a kicsi, hanem a többiek túl nagyok körülötte (Star Golden Bell).
~ Angol az anyanyelve, ezért a koreaival még néha problémái vannak, főleg az írással.
~ Az Every1 Idol Show-ban előszeretettel használta, és azóta is, a "conspiracy" szót ha valami nem jött össze neki, ami azt jelenti, hogy 'összeesküvés'.
~ Az egyik becenevét, a Leadja-t szintén az Every1-ból kapta, amikor is egy öreg néni félremondta a leader-t, és ez rajta ragadt .
~ Ugye a koreai írása nem a legtökéletesebb, és az egyik műsorban rosszul írta le a saját nevét: Park helyett Pa-t írt
~ Van egy aranyos kutyája, akit a rajongók is nagyon imádnak, Peatry.
~ 2005 óta élt Koreában.

Szóló tevékenységek:
~ Rappel koreaiul és angolul is az egyik V.O.S számban, amelynek 'To Luv...' a címe.
~ Párszor fellépett élőben Navival, amikor is a Broken Heart című számában rappelt Crown J. helyett, aki akkor Amerikában volt. Saját maga írta hozzá az új rap részt, ezért egy koreai és egy angol része is van. ~ Fellépett K.Will-el is, szintén a számában rappelt, aminek a címe One Second One Drop.
~ Augusztus 23.-tól műsorvezetője volt a 'Nodaji' nevű műsornak. Ám a Myspace incidens miatt nem vezethette tovább, és nem sokkal ezután az egész műsort megszüntették.
~ Debütálás előtt, 2007-ben Yeeun-nel a Wonder Girls-ből énekelt egy duettet ahol Jay rappelt. A szám címe 正 (정) azaz Jeong. Ez a szám a Seoul's Sad Song OST-ján található.-


- Take A Deeper Look
- 2011 믿어줄래 (Count On Me)
- 2010 Bestie
- 2009 Single albumok: 2010
- Demon 2011
- Abandoned featuring Dok2 2011
- 오늘밤 (Tonight) featuring Kang Min Kyung of Davichi 2013
- I like 2 party
Egyéb közreműködések:
 믿어줄래 (Full Melody Korean Version)"
믿어줄래 (Count On Me) "Count On Me (Full Melody English Version)"
"베스티 (Bestie)" Bestie (Digital Single) "
베스티 (Bestie) (Remix)"
"스피치리스 (Speechless)"(featuring Cha Cha Malone)
"너 없이 안돼 (I Can't Be Without You)"
"Touch The Sky"(featuring The Quiett)
"Level 1000"(featuring Dok2)
 "I'll Be There"(featuring 박재범)


500


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
és