Admin: Kitti
Nyitás: 2011.09.07.
Zárás:-
Design: Saját
Kódolás: Kitti
Zenedoboz csapata: Kitti,
Fanni,JangHei,
Nuti

PSY


Park Jae Sang 1977. december 31-én született Szöul legelőkelőbb negyedében Gangnam-ban. Jae Sang gazdag családból származik édesapja Park Won Ho ügyvezető elnöke a DI Corporation-nek, édesanyja Kim Young Hee pedig étterem tulajdonos és több éttermet is nyitott Gangnam-ban.
Tanulmányait a Banpo általános iskolában kezdte, majd a Sehwa középiskolában érettségizett. Nem szerette az iskolát, de sokszor nevettette meg őket. A dél-koreai Seoul Broadcasting System egyik interjújában volt tanára fejtette ki róla a véleményét: „Emlékszem, PSY humora gyakran volt intim jellegű, de vicceire az egész osztály figyelt és így sokszor volt a figyelem középpontjában. Akkoriban nem kedveltem, de most visszatekintve, úgy látom sok energiát tett az osztályközösséghez.”

Érdekességek
~ Jae Sang Alina Cho-nak a CNN-ben számolt be arról, hogy a zene iránti érdeklődése 15 éves kora körül kezdődött mikor is egy hazai tv adón látta a Queen britt zenekar koncertjének egy részét amikor is a Bohemia Rhapsody-t adták elő és ez a koncert felvétel volt az ami őt elindította a zene útján.
~ Művészneve a PSY a „psycho” szóból ered, amit egy BBc interjúban azzal magyarázott, hogy a zene, a tánc és a szerepléstől való pozitív megőrülést jelenti számára.
~ 2001-ben marihuána birtoklásáért tartóztatták le aminek következtében nagyapja temetésén se tudott részt venni. Egy későbbi interjúban PSY pedig elmondta, hogy igen közel állt a nagyapjához és, hogy amiért nem tudott ott lenni a halálos ágyánál és a temetésén egész életében bánni fogja, mert tudja mennyire szerette a nagyapja.
~ 2006. október 14-én pedig feleségül vette Yoo Hye Yeon-t, akitől azóta született két lánya.
~ PSY szerint a Gangnam Style élete eddigi legnagyobb eredménye.
500


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
és